Проведено засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій

Дата: 28.02.2019 18:04
Кількість переглядів: 808

Згідно з Планом роботи місцевої комісії з питань техногенно-екологічної  безпеки і надзвичайних ситуацій Уманської райдержадміністрації на 2019 рік 28 лютого на чолі із головою райдержадміністрації Євгенієм Данченком проведено засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій з  таких питань:

  • про організацію заходів  безпеки під час проведення виборів на території району;
  • про стан санітарно-епідеміологічної ситуації  у районі;
  • про затвердження плану  дій органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, підприємств, установ  та організацій з підготовки до паводків, пропуску льодоходу та повеней.

Фото без описуПо кожному питанню доповідачі інформували про заходи, що проводяться, та окреслювали завдання, що потребують виконання, окремо визначали проблемні питання та шляхи їх вирішення.

Голова комісії наголосив, що 31 березня поточного року відбудуться вибори Президента України. Основна мета сил і засобів цивільного захисту району на цей період – це запобігання виникненню надзвичайних ситуацій техногенного та соціального характеру під час виборчого процесу, забезпечення пожежної безпеки на виборчих дільницях, підготовка населення до реагування на загрозу виникнення та виникнення надзвичайних ситуацій.

Основним завданням підрозділів Державної служби з надзвичайних ситуацій України є перевірка готовності виборчих дільниць, організація пожежної безпеки під час виборів, залучення додаткових сил і засобів добровільних пожежних формувань та місцевих пожежних команд.

Підрозділи Національної поліції мають забезпечити охорону публічного порядку до проведення та під час проведення виборів, готовність на реагування у випадку терористичних загроз.

Керівники установ та організацій, де будуть розміщені виборчі дільниці,  несуть відповідальність за збереження життя та здоров’я учасників  виборчого процесу, що досягається організацією заходів пожежної безпеки, облаштуванням евакуаційних виходів.

За підсумками засідання прийнято ряд рішень, зокрема щодо організації безпеки під час проведення виборів, стабілізації санітарно-епідеміологічної ситуації, затверджено План дій органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, територіальних підрозділів міністерств і відомств, підприємств, установ та організацій незалежно від форм власності щодо підготовки до пропуску льодоходу, повені та паводків у 2019 році, Комплексний план заходів щодо профілактики малярії та інших тропічних паразитозів серед населення району  на 2019-2020 роки.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь