Відбулося засідання комісії щодо забезпечення житлом захисників України

Дата: 20.07.2018 18:09
Кількість переглядів: 1534

Наразі в нашій державі діє Постанова Кабінету Міністрів України від 19.10.2016 № 719 (зі змінами та доповненнями), що дає можливість надавати субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на виплату грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення для деяких категорій осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, а також членів їх сімей.

В Уманському районі питаннями забезпечення житлом захисників України приділяється важлива увага. Тож, 19 липня, під головуванням керівника апарату райдержадміністрації Наталії Сиротюк відбулося засідання відповідної комісії райдержадміністрації, на якій були розглянуті заяви жителів сіл Ладижинка та Родниківка.

Фото без опису

Розрахунок  грошової компенсації визначається з  нормативу  13,65  кв. м  жилої  площі  на  кожного  члена  сім’ї  заявника  з  урахуванням  самого  заявника,  35,22 кв. м  норми загальної площі на сім’ю особи з інвалідністю, 10,0 кв. м  додаткової жилої площі на кожного члена сім’ї заявника, який є особою з інвалідністю або дитиною з інвалідністю (в тому числі з  урахуванням заявника) та  показника опосередкованої вартості спорудження житла по Черкаській області.

За результатами детального обговорення комісія винесла рішення призначити грошову компенсацію за належні для отримання жилі приміщення на 1-ну особу з інвалідністю внаслідок війни з числа військовослужбовців, які брали участь в антитерористичній операції Поліщуку Володимиру Борисовичу, жителю с. Ладижинка, який перебуває на обліку для забезпечення житлом. З метою подальшого розгляду матеріали будуть направлені до Департаменту соціального захисту населення Черкаської ОДА.

Відділ взаємодії з громадськістю 

апарату Уманської райдержадміністрації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь