Голова райдержадміністрації Євгеній Данченко взяв участь у загальних зборах громадян с. Ладижинка

Дата: 19.03.2018 18:18
Кількість переглядів: 1188

Загальні збори громадян відбулися в одному з найбільших сіл Уманського району – Ладижинці, де проживає близько 2100 жителів. Участь у них взяли голова районної державної адміністрації Євгеній Данченко, голова районної ради Оксана Супрунець, працівники структурних підрозділів райдержадміністрації та районної ради.

Голова сільської ради Сергій Цоколенко поінформував, що в 2017 році значна сума коштів була витрачена на ремонти доріг, що становить більше 4,5 млн грн.

Фото без описуЗокрема, виконано капітальний ремонт дороги по вул. Шкільна протяжністю 950 м з відновленням профілю дороги (1,9 млн грн); виконано капітальний ремонт з відновленням профілю вулиці Одеська – 800 м (1,5 млн грн); виконано білощебеневе покриття вулиць Одеська, Перемоги, Польова, Визначна (477,3 тис. грн); побудовано заново частину дороги по вулиці Перемоги та Квітнева протяжністю 400 м (422,8 тис. грн); зроблено ремонт дороги по вул. Визначна на суму 224,9 тис. грн. Окрім того, в 2017 році побудовано тротуар по вул. Гагаріна на суму 199 тис. грн; проведено нове освітлення по вулицях Шкільна та Анісімова на загальну суму 117,1 тис. грн; виготовлено і встановлено спортивний майданчик на суму 37 тис. грн.

Для КП «Ладижинський сількомунгосп» придбано асинізаційний автомобіль та автомобіль «Газель». Прокладено нову гілку водогону по вулиці Київська та частині вулиці Шкільна (кошти  сільської ради склали  52,8  тис. грн плюс співфінансування споживачів).

Також сільська рада надала ряд субвенцій на освіту, медицину та соціальний захист району. Зокрема, 970 тис. грн – на ремонт спортивної зали та встановлення вікон у школі, 717 тис. грн – на встановлення системи електроопалення та заміну електропроводки у сільському будинку культури та 70 тис. грн – на придбання предметів, матеріалів та обладнання для музичної школи.

У 2018 році вже почав реалізовуватись проект по облаштуванню музичної та спортивної зали в дитячому садочку на загальну суму 1,1 млн грн.

Значним плюсом у наповненні казни села став уже піднятий до максимального рівня податок на землю – 1 %.

Серед планів сільської ради на 2018 рік – продовжити капітальний ремонт вулиці Шкільна (1,1 млн грн), розширити дорогу по провулку Козацький (450 тис. грн), здійснити поточний ремонт вулиці Київська (білощебеневе покриття, 200 тис. грн), поточний ямковий ремонт вулиць Гагаріна, Анісімова, Козацька, Шкільна (250 тис. грн).

У планах сільської ради на поточний рік також пробурити свердловину на вулиці Перемоги, побудувати башту та водогін по вулицях Перемоги, Квітнева, провулках Перемоги та Квітневий; продовжити будівництво тротуару по вул. Гагаріна, встановити нову лінію вуличного освітлення та дитячий майданчик; продовжити заходи щодо встановлення ліній швидкісного Інтернету по населеному пункті.

Відділ взаємодії з громадськістю

апарату Уманської райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь