Учаснику АТО з Уманщини подаровано житло

Дата: 10.01.2019 18:22
Кількість переглядів: 3414

Нині військовослужбовці української армії виконують надзвичайно важливу роль в обороні нашої держави, захищаючи її кордони на сході України. Обовязок тих, хто в тилу – забезпечити нашим захисникам достойну підтримку, віддячити за мужність та самопожертву. Тому серед іншого, особливу увагу керівництво Уманського району приділяє  питанню забезпечення житлом учасників АТО.

10 січня учасник антитерористичної операції Тищенко Михайло Вікторович отримав житло в селі Танське. Це вже третій будинок, придбаний атовцям в рамках районної комплексної програми щодо медичного, соціального забезпечення, адаптації, психологічної реабілітації, професійної підготовки (перепідготовки) учасників антитерористичної операції, родин Героїв Небесної Сотні, постраждалих під час Революції Гідності та бійців - добровольців на 2018-2022 роки.

Цього дня в Танському для вручення сертифікату на житло зібралися голова Уманської районної державної адміністрації Євгеній Данченко, голова Уманської районної ради Оксана Супрунець, сільський голова села Танське Ігор Кифорук, громада населеного пункту, представники місцевого сільгосппідприємства ТОВ «Поділля агропродукт».

Будинок загальною вартістю 66,7 тис. грн був придбаний шляхом співфінансування з районного та сільського бюджету  (36,7 тис. грн – районний бюджет, 30 тис. грн – сільський бюджет).

«За 2018 рік було витрачено біля 2,5 млн грн на різні напрями підтримки учасників антитерористичної операції, зокрема надання пільг на житлово-комунальні послуги та придбання твердого палива, надання  щомісячної стипендії дітям та батькам загиблих учасників АТО, пільгові перевезення, забезпечення безкоштовним харчуванням дітей з сімей учасників АТО. Ми і надалі будемо продовжувати підтримувати захисників рідного краю та України», – зазначив голова РДА Євгеній Данченко.    

Очільник району подякував військовослужбовцю за гідне виконання свого обов’язку перед Батьківщиною та побажав миру, добра і злагоди в оселі.

 Окрім того, керівники району подарували Михайлу Тищенку електропіч, а від сільської ради вручено чайник та солодкі подарунки.

У свою чергу, Михайло, який має велику сімю – дружину і троє дітей, щиро подякував за житло, якого він надзвичайно потребував.

Відділ взаємодії з громадськістю

апарату Уманської райдержадміністрації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь