Представлено першого заступника голови районної державної адміністрації

Дата: 01.08.2018 18:25
Кількість переглядів: 1838

1 серпня голова Уманської районної державної адміністрації Євгеній Данченко представив керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації, районних служб та управлінь новопризначеного першого заступника голови райдержадміністрації Сергія Жорницького.

В межах повноважень, визначених чинним законодавством, новопризначений перший заступник буде опікуватися питаннями в галузі культури, науки, освіти, медицини, соціального забезпечення та захисту населення, житлово-комунального господарства.

Євгеній Михайлович висловив впевненість у тому, що призначення першого заступника сприятиме підвищенню ефективності роботи. Водночас очільник району побажав Сергію Жорницькому успіхів у трудовій діяльності та плідної праці, спрямованої на розвиток Уманського району.

З біографічних даних

Жорницький Сергій Петрович народився 1 січня 1960 року в с. Шляхова Новоархангельського району Кіровоградської області в сім’ї вчителів. В 1977 році після закінчення середньої школи вступив до Кіровоградського інституту сільськогосподарського машинобудування. В 1982 році закінчив повний курс названого інституту за спеціальністю «Сільськогосподарські машини» та здобув кваліфікацію інженера-механіка.

Після закінчення інституту був направлений на роботу на Тернопільський комбайновий завод, де працював інженером-технологом з 10.08.1982 р. по 15.10.1982 р. до призову в ряди Радянської армії, в якій проходив строкову службу з 13.12.1982 р. по 19.05.1984 р.

З 24.07.1984 р. працював на різних посадах заводу «Уманьсільмаш», останні з яких – головний інженер, перший заступник голови правління, заступник генерального директора по виробничо-технічних питаннях ПрАТ «Уманьферммаш», а з квітня 2018 року обіймав посаду заступника генерального директора з маркетингу і збуту цього підприємства.

Відділ взаємодії з громадськістю

апарату Уманської райдержадміністрації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь