Проведено засідання ради райдержадміністрації з питань безпечної життєдіяльності населення

Дата: 20.07.2018 18:29
Кількість переглядів: 676

20 липня під головуванням голови районної державної адміністрації Євгенія Данченка відповідно до затвердженого плану роботи відбулося засідання ради райдержадміністрації з питань безпечної життєдіяльності населення.

Фото без опису

У роботі засідання взяли участь керівники  та спеціалісти структурних підрозділів райдержадміністрації, представники управлінь: ГУ ДПСС в Черкаській області, виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України та Держпраці в Черкаській області, сільські та селищний голови.

На засіданні було розглянуто 2 питання:

- про стан водопостачання населених пунктів району;

- про стан виробничого травматизму, промислової безпеки та охорони праці у районі у І півріччі 2018 року.

По першому питанню доповіли начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Уманського міськрайонного управління ГУ ДПСС  в Черкаській області Лариса Качанова та головний спеціаліст відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації Ольга Заєць.

За результатами виступів по даному питанню винесено слідуючі рішення: рекомендувати головам сільських та селищної рад розробити технологічні регламенти, робочі програми виробничого контролю питної води до 1 жовтня 2018 року; отримати висновки державної санітарно-епідеміологічної експертизи на технологічні регламенти до 1 січня 2019 року; оформити паспорти на джерела питного водопостачання та громадські криниці.

По другому питанню інформувала присутніх начальник Уманського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Черкаській області Тамара Дідух.

Під час обговорення виступу завідувачем сектору нагляду в машинобудуванні та енергетиці управління Держпраці в Черкаській області Миколою Горошком було запропоновано звернутися до виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Черкаській області з проханням провести навчання голів сільських та селищної рад та осіб, відповідальних за охорону праці в апараті та структурних підрозділах райдержадміністрації, за рахунок Фонду соціального страхування України у Черкаській області.

Відділ взаємодії з громадськістю

апарату Уманської райдержадміністрації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь