Влада Уманщини привітала з Великоднем мешканців Рижавського стаціонару

Дата: 06.04.2018 18:57
Кількість переглядів: 1019

Великдень – найбільш шановане християнське свято, відзначаючи яке, люди звертаються з надіями та сподіваннями до Бога. Це  день очищення, примирення, надій, виконання Божих заповідей, які не втратили своєї актуальності навіть у сучасному комп’ютеризованому світі.

Напередодні свята Воскресіння Христового, голова райдержадміністрації Євгеній Данченко та голова Уманської районної ради Оксана Супрунець відвідали Рижавське стаціонарне відділення територіального центру, аби привітати його мешканців з Великоднем та, як годиться, вручити традиційні атрибути свята, зокрема, пасочки, крашанки та солодощі. Гарно прикрашені паски виглядали рідно і по-домашньому, і це не дивно, адже випечені були вони для підопічних терцентру на підприємсті ТОВ «Умань Хліб Трейд», директором якого є депутат районної ради Анатолій Кисіль.

Володарі поважного віку зустрічали представників районної влади, зібравшись у невеличкій гостинній кімнаті, що залилася сонячним промінням.

Фото без опису

Голова райдержадміністрації Євгеній Данченко та голова Уманської районної ради Оксана Супрунець звернулися до мешканців з вітальними словами, побажавши їм міцного здоров’я, Божого благословення та надійного ангела – охоронця.

В свою чергу пенсіонери також висловили щиру та безмежну подяку за підтримку та піклування з боку районної влади та місцевого самоврядування.

Серед мешканців стаціонару є й такі, котрі не в змозі пересуватися самостійно, саме з цієї причини вони не зустрічали разом з усіма гостей у холі, тому Євгеній Михайлович та Оксана Анатоліївна особисто завітали у кожну кімнату та привітали людей з обмеженими фізичними можливостями з прийдешнім святом Великодня.

Відділ взаємодії з громадськістю

апарату Уманської райдержадміністрації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь