Діти заслуговують на мир – на Уманщині приймали делегацію з Донеччини

Дата: 20.08.2018 19:06
Кількість переглядів: 710

З ініціативи окремої тактично-інструкторської групи "Воля" ГО "Всеукраїнська організація Самооборона Майдану" та його безпосереднього керівника Малишева Євгена Вікторовича (Білий), а також за безпосередньої підтримки Уманської районної державної адміністрації і районної ради на Уманщину були запрошені вихованці з центру допомоги дітям "Отчий дім" з міста Покровськ Донецької області.

Делегація з 25 дітей та п’яти супроводжуючих осіб на чолі з керівником цього закладу Качан А.А. протягом трьох діб – з 15 по 17 серпня – проживала в селі Рижавка, де їм безоплатно надав помешкання керівник ФГ "Рижавка - Агро" Григорій Платмір. Завдяки зусиллям органів державної влади району та спонсорській допомозі підприємців діти перебували на нашій території на повному забезпеченні.

Вихованці дитячого будинку БО «Центр допомоги дітям «Отчий дім» вперше побували на Уманщині. Завдання приймаючої сторони було приділити їм максимум уваги.  Для цього багато зусиль доклали перший заступник голови Уманської РДА Сергій Жорницький, начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Борис Бондар, учасник АТО Євген Малишев.

Для дітей була організована насичена програма перебування. Це і знайомство з визначними місцями Уманщини, і відвідування дендрологічного парку "Софіївка", і на завершення – екскурсія до Буцького каньйону.

Дітям, які постійно проживають у зоні бойових дій, було надзвичайно цікаво побачити на власні очі те, як іде життя на мирній території України. Власне, побачене їх глибоко вразило. Адже те, що їм доносять проросійські засоби масової інформації, значно відрізняється від дійсності.

За ці три дні перебування дітям дуже сподобалась гостина Уманська земля. Про це свідчать не тільки їхні відгуки, а й щирі сльози на очах, коли вони від'їжджали.

Директор центру допомоги дітям "Отчий дім" Качан А.А., який тісно співпрацює з учасниками бойових дій на сході нашої держави, подякував за прийом і відзначив, що такі зустрічі мають визначне значення у формуванні патріотичних почуттів його вихованців – підростаючого покоління українців.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь