Звернення голови райдержадміністрації з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Дата: 15.02.2019 09:10
Кількість переглядів: 407

Шановні ветерани війни в Афганістані, члени сімей воїнів-афганців! Шановні учасники бойових дій на території інших держав!

Прийміть щирі вітання з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 30-ї річниці виведення військ колишнього Радянського Союзу з території Афганістану.

Афганська війна стала важким випробуванням і трагедією для сотень тисяч людей – тих, хто безпосередньо знаходився на Афганській землі, і тих, хто безмежно довгими й тривожними днями і ночами чекав вдома повернення своїх синів, чоловіків, батьків, коханих, друзів.

Нині, у чергову річницю тієї події, ми віддаємо данину поваги мужності та героїзму воїнів-афганців і їхніх побратимів, які виконували свою непросту місію в більш як двадцяти країнах світу. Ми схиляємо голови перед тими, хто пролив свою кров заради забезпечення миру, та завжди будемо пам’ятати всіх тих, хто не повернувся.

Шановні воїни-афганці, ви, як ніхто, знаєте справжню ціну війни і миру. І, як ніхто, вмієте дорожити сьогоднішнім днем, усвідомлювати свою відповідальність за майбутнє, за долю прийдешніх поколінь.

Сьогодні доля вкотре перевіряє українців на міцність. І ви, воїни-інтернаціоналісти, на Сході країни знову проявляєте мужність та героїзм. Цінуємо вашу самовідданість та вірність військовому обов’язку. Переконаний, що ваш досвід, високі моральні якості, активна громадянська позиція, професіоналізм й надалі служитимуть ствердженню миру і злагоди на благодатній українській землі.

У цей пам’ятний день бажаю вам міцного здоров’я, щастя й миру, успіхів у праці та добробуту в родинах.

З повагою –

голова Уманської райдержадміністрації Євгеній Данченко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь