Вітання голови райдержадміністрації з Днем журналіста

Дата: 06.06.2019 09:17
Кількість переглядів: 378

Шановні журналісти Уманщини!

Фото без описуСучасний світ неможливо уявити без засобів масової інформації, які є зв’язною ланкою між органами влади та суспільством, розвивають дискурс щодо важливих проблем сьогодення та майбутнього країни, сприяють поширенню інформації про важливі події та процеси. Вони стають відкритими вікнами, через які люди мають змогу побачити події світу, країни, свого регіону.

Окрім того, сьогодні значно зросла роль журналістики в забезпеченні інформаційної безпеки країни. У пошуках правди, озброївшись відеокамерами та мікрофонами, ви часто знаходитесь поряд із солдатами на передовій. Вас не зупиняють кулі і ризик потрапити в полон бойовиків, вас веде почуття відповідальності за свою справу і свою державу.

Викликає повагу й те, що, дотримуючись норм професійної етики, ви підтримуєте конструктивний діалог із владою, сміливо висвітлюючи здобутки і вказуючи на проблеми. Адже справжній журналіст працює не заради сенсації чи гучних матеріалів, а заради стабільності в суспільстві. Журналіст – це людина ерудована та інтелігентна, людина честі і слова, генератор ідей та часто – втілювач позитивних змін.

На Уманщині сформувалася велика когорта журналістів, які своєю щоденною працею створюють інтелектуальний простір для розбудови регіону та громадянського суспільства.

Тож, шановні працівники телебачення, радіо та газет, блогери, щиро вітаю вас із професійним святом – Днем журналіста. Будьте завжди на сторожі правди і справедливості, адже суспільство вам довіряє, працюйте з розумінням того, яка висока відповідальність лежить на вас.  

Дякую за плідну співпрацю, високий професіоналізм, творчий неспокій. Нехай усі справи, за які б ви не бралися, приносять лише позитивні емоції і результати. Бажаю успіхів у творчому пошуку, натхнення, щастя, здоров’я, здійснення нових задумів та удач, злагоди та достатку вам і вашим родинам!

 

З повагою –

голова Уманської райдержадміністрації Євгеній Данченко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь