Рятувальники Уманщини відзначили свій професійний день

Дата: 22.09.2017 10:08
Кількість переглядів: 788

Фото без опису17 вересня в Україні відзначається День рятівника. Це свято людей, які обрали своїм фахом захист інших від стихійних бід та техногенних катастроф.

Напередодні професійного дня в Уманському районному відділі Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Черкаській області – 14-й Державній пожежно-рятувальній частині – пройшли урочистості, в яких взяла участь керівник апарату Уманської районної державної адміністрації Наталія Сиротюк.

 Зі словами щирих привітань Наталія Миколаївна звернулася до присутніх:

«Щороку вашими вмілими та професійними діями визволяються з біди сотні людей, рятується найцінніше, що є у нас – життя. Неодноразово Уманський підрозділ Державної служби з надзвичайних ситуацій України брав учать у ліквідації масштабних лих. Приклади відваги та рішучості, здійснені під час виконання службових обов'язків, свідчать про те, що в вашому колективі об'єднані сильні духом, загартовані часом і випробуваннями люди. Рятувальник – це, безумовно, робота для людей мужніх, сильних, рішучих і витривалих. Такими якостями наділені не лише чоловіки, а й жінки, які теж є серед лав рятувальників Уманщини. За готовність у будь-яку хвилину прийти на допомогу, героїзм і відвагу ви здобули повагу і шану від мешканців Уманщини. Дякую вам за вірність обов'язку, постійну готовність до боротьби з незваним лихом».

За високий професіоналізм, значний особистий внесок у розвиток пожежно-рятувальної служби та з нагоди Дня рятівника почесні грамоти райдержадміністрації отримали:

- ГАНЗЮК Олександр Васильович – провідний інспектор Уманського РВ УДСНС України у Черкаській області, капітан служби цивільного захисту;

- ГЕЙКО Олександр Олексійович – водій 14 ДПРЧ УДСНС України у Черкаській області, старшина служби цивільного захисту.

Професія рятувальника, безумовно, варта поваги, адже саме ці люди за першим сигналом готові негайно вирушити в епіцентр будь-яких подій, безстрашно гасити пожежі, рятувати людей на воді та у горах, першими прибувають на ліквідацію завалів, руйнувань, зсувів та інших напастей. Своєю повсякденною самовідданою працею вони роблять наше життя безпечнішим.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь