Завершення практики студентів-магістрантів в територіальному центрі

Дата: 25.05.2018 10:19
Кількість переглядів: 1107

Працівники територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Уманського району переймаються проблемами своїх підопічних щодня. Використовуючи світовий досвід та впроваджуючи інноваційні проекти, роблять соціальні послуги якісними та доступними.

Фото без опису

Дружній згуртований колектив – справжня єдина команда з великим бажанням працювати якісно, професійно, по-справжньому надає допомогу людям, які опинилися у складних життєвих обставинах.

З метою поширення досвіду роботи, залучення молодих, перспективних фахівців соціальної сфери директор територіального центру Наталія Кицик, створила всі умови для проходження практики студентами. Так і нині, магістранти, які здійснювали навчально-виробничу практику на базі територіального центру підійшли до її завершення.

Це хвилюючий і радісний момент, адже кожен узяв частину терцентрівського духу та спільними зусиллями підійшов до бажаного усіх фінішу – повноцінного завершення практики, яка є перепусткою у новий, суттєво відмінний статус – статус фахівця.

Загальну організацію практики студентів і контролю за її проведенням здійснювали завідувач відділення соціальної допомоги вдома Сановська Ю.А. та керівники практики Пясецька О.В., Решетило С.Ю. Соціальні працівники допомогли поглибити і закріпити теоретичні знання студентів, виробити практичні навички соціальної роботи, набути навичок спілкування та роботи з клієнтами різних соціально-психологічних характеристик, навчалися аналізувати документацію терцентру, технології роботи з людьми літнього віку, складати документи за нормами ділового мовлення.

Також під чуйним керівництвом працівників терцентру магістранти ознайомились з даною установою та її функцією. Зрозуміли як проводиться виявлення підопічних, обстеження їх матеріально-побутових умов проживання та як здійснюється соціальна робота щодо даної категорії громадян.

Працівники територіального центру дякують студентам-магістрам за залишений приємний слід в тепер уже історії терцентру.

Директор терцентру             Н.Г. Кицик



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь