На Уманщині працюють над ліквідацією наслідків негоди

Дата: 23.01.2019 12:57
Кількість переглядів: 827

Сьогодні вранці голова Уманської районної державної адміністрації Євгеній Данченко скликав термінове засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій з питань ліквідації наслідків негоди: 23 січня на Черкащині – сильний сніг, хуртовини і пориви вітру 15-17 м/с.

Окрім членів комісії, було запрошено представників дорожніх організацій. Вся техніка філії «Уманська ДЕД» і ТОВ «ШРБУ-48» нині працює на трасах державного значення: Київ – Одеса, Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка, Сміла – Черкаси – Умань, Сушківка – Вільшана Слобідка – Рогова – Перегонівка. Організація ТОВ «Експертдорбуд» займається ліквідацією заметів на дорогах місцевого значення загального користування.

Нині вдалося упорядкувати більшість доріг. Але є складнощі в тому, що сніг не припиняється, вітер знову задуває розчищені шляхи.

Не стоять осторонь сільськогосподарські виробники, які прочищають дороги в селах та між селами. Зокрема, значну допомогу надають ТОВ «Дружба» (кер. Б. Пахолюк) та ПП «Рогова» (кер. Д. Однокінний) на дорозі Сушківка – Вільшана Слобідка – Рогова – Перегонівка, ТОВ «Агроплант» (кер. О. Мордач) в напрямку Умань – Бершадь, ТОВ «Насташка» (кер. А. Барабаш) – Ладижинка – Колодисте – Рижавка, ТОВ «Прометей» (кер. В. Мальченко) – Доброводи – Аполянка та інші.  

Через заметіль в декількох населених пунктах частково відсутнє електропостачання. Аварійні бригади уже працюють над його відновленням.

В ході засідання його учасники скоординували зусилля для того, щоб якнайшвидше відновити нормальну життєдіяльність Уманського району.

Просимо всіх учасників дорожнього руху врахувати ускладнення, спричинені погодними умовами, та без гострої потреби найближчої доби не виїздити на дороги.

Відділ взаємодії з громадськістю

апарату Уманської райдержадміністрації

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь