Вітання голови райдержадміністрації з Новим роком та Різдвом Христовим

Дата: 29.12.2017 14:59
Кількість переглядів: 535

Шановні жителі Уманщини!

Від усього серця радий вітати усіх вас зі святами, що добром, надією і родинним теплом зігрівають наші серця – Новим 2018-м роком та Різдвом Христовим!

Ми знову перегортаємо ще одну сторінку нашого життя, нашої історії. 2017 рік був щедрим на добрі справи, багатим на пам’ятні події. Багато у чому ми досягли успіху, але окремі завдання чекають вирішення в майбутньому.

2018-й має стати роком реалізації реформ Президента Петра Порошенка. Ці реформи - надзвичайно важливі для подальшого розвитку України. Головними з них є децентралізація влади та медична реформа. Їхній успіх залежить від нашого спільного бажання жити в європейській, розвиненій країні, від порозуміння, злагоди й довіри в суспільстві. Лише об’єднавшись, ми надійно захистимо свою свободу і незалежність, принесемо в наші оселі мир і спокій, любов і достаток.

Переконаний, не зважаючи на труднощі й проблеми, незмінними залишаться у нашому житті такі цінності, як людська гідність, патріотизм, честь, любов, дружба, співчуття і віра у щасливе майбутнє. Новий рік – це час нових сподівань, здійснення заповітних бажань, символ оновлення і змін. Тому я твердо вірю, що у 2018 році ми зможемо успішно реалізувати важливі завдання, будемо терпимі і толерантні один до одного, щоденною працею перетворювати мрії у реальність.

Від усієї душі зичу усім вам миру, щасливої долі, міцного здоров’я, добра й благополуччя. Нехай ваша праця буде корисною та потрібною людям, а перемоги – вагомими та переконливими. Бажаю, щоб кожен день нового року наповнювався цікавими справами, теплом і спокоєм світилися вікна ваших осель, а негаразди обходили їх стороною.

Щасти вам у всіх добрих починаннях в ім’я добробуту та процвітання рідного краю, рідної України!

З Новим 2018 роком!

З повагою – голова Уманської районної державної адміністрації

Євгеній Данченко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь