Вітання голови райдержадміністрації з Днем захисту дітей

Дата: 31.05.2019 15:01
Кількість переглядів: 414

Дорогі діти! Шановні батьки! Щиро вітаю всіх вас з Міжнародним днем захисту дітей – світлим, добрим, веселим святом, що супроводжується дзвінким дитячим сміхом, подарунками і розвагами.

Фото без описуДитинство – це найкращий етап нашого життя, це пора сподівань, здійснення мрій, теплих спогадів, які крокують з людиною впродовж усього життя, допомагають долати перешкоди та негаразди.

Саме у дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Ми, дорослі,  прагнемо, щоб вони росли здоровими і радісними, прославляли свої родини і свій рідний край. Тому наше основне завдання – виховати дітей розумними, порядними, добрими та впевненими в собі, прищепити їм любов до знань, рідної Батьківщини, мови та культури.

Висловлюю вдячність усім, хто присвятив своє життя роботі з підростаючим поколінням та щоденно робить важливий внесок у їх виховання, формування як особистості. Ваша праця без перебільшення є безцінною, адже ви створюєте майбутнє нашої країни.

Любі діти! Зичу вам багато щирих усмішок, приємних несподіванок, веселих та надійних друзів. Щастя вам, мирного неба, світлих і неповторних вражень, здоров’я та удачі на життєвих дорогах! Нехай роки дитинства будуть яскравими та незабутніми, а в житті кожного з вас обов’язково засяє зірка, яка вкаже на шлях до щасливого майбутнього.

 

З повагою – 

голова Уманської районної державної адміністрації Євгеній Данченко

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь