Адміністративні послуги на Черкащині можна отримати через Інтернет

Дата: 06.02.2019 15:11
Кількість переглядів: 749

Фото без описуВідповідно до ст. 17 Закону України «Про адміністративні послуги» надання адміністративних послуг в електронній формі та доступ суб’єктів звернення до інформації про адміністративні послуги з використанням мережі Інтернет забезпечується через Єдиний державний портал адміністративних послуг, який є офіційним джерелом інформації про надання адміністративних послуг в Україні.

Мінекономрозвитку забезпечує функціонування Єдиного державного порталу адміністративних послуг та проводить роботи з його модернізації і розширення функціональних можливостей.

Для спрощення процесу надання адміністративних послуг жителям області  регіональною програмою інформатизації Черкаської області на 2016-2018 роки «Електронна Черкащина»,  затвердженої рішенням обласної ради від 19.02.2016 № 3-13/VІІ, створено Єдиний регіональний портал адміністративних послуг Черкаської області.

Прийнято  розпорядження облдержадміністрації від 02.08.2018 № 586 «Про впровадження Єдиного регіонального порталу адміністративних послуг Черкаської області».

Наразі на Порталі розміщена інформація про 352 адміністративні послуги та 120 суб’єктів надання. Крім того, доступними для замовлення онлайн є 81 послуга  через сервіси Міністерств за гіперпосиланням, що розміщені на Порталі.

Також на Порталі розміщено інформація про перелік документів, необхідних для отримання адміністративної послуги, місце та способи отримання, нормативно-правові акти, якими регулюється надання послуг, є адреси Центрів надання адміністративних послуг, їх порядок роботи та посилання на веб-сайти.

Для зручності користувачів на Порталі розміщено відеоінструкції з використання сервісів Порталу.

Адреса порталу https://uman-rda.gov.ua та https://admin-portal.ck.gov.ua.

Відділ надання адміністративних послуг

Уманської райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь