Уклін тобі, мистецька альма-матер!

Дата: 25.05.2018 15:54
Кількість переглядів: 676

Нинішній рік для Бабанської дитячої музичної школи виявився знаменним на поважну дату – 45-річчя з дня народження.

Фото без описуСаме стільки років тому в селищі Бабанка з’явилася альма-матер для усіх шанувальників музичного мистецтва та  розпочала свою роботу  дитяча музична школа.

Вже багато років поспіль цей заклад долучає своїх вихованців до світу музики, ставши важливим культурним осередком, центром музичного просвітництва, виховання і навчання обдарованих дітей та молоді. Тож 22 травня в присутності  вихованців, батьків, поважних гостей  та багатьох шанувальників музики на сходинках школи розпочалося  святкування ювілею закладу.

А зі сцени вихованці та викладачі презентували глядачам виставку робіт з образотворчого мистецтва, виконали свої найкращі музичні номери. Музичні колективи – вокальні ансамблі старших і молодших класів «Радість», «Усмішка», «Сяйво», хореографічні ансамблі «Драйв», «Зорепад», різні ансамблі малих форм.

Поряд з учнівськими колективами постійно діє вокальний ансамбль викладачів «Черемшина» та родинні ансамблі. Вони постійно беруть активну участь у культурних заходах району, конкурсах,  фестивалях.

У своїй промові директор школи Кириченко Вікторія Олександрівна ознайомила присутніх з хронологію створення та сталого розвитку школи. Викладачі, кращі колективи школи були відзначені грамотами та дипломами.

Відрадно було бачити, що на свято завітали й випускники школи, які також привітали своїх улюблених викладачів. У день ювілейної дати присутні щиро зичили викладацькому  колективу та учням творчих успіхів та досягнень, щоб слава про Бабанську музичну школу линула не лише рідним краєм, а й далеко за його межами.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь