Вітання першого заступника голови райдержадміністрації Сергія Жорницького з Днем працівників культури та майстрів народного мистецтва

Дата: 08.11.2019 15:18
Кількість переглядів: 316

Фото без описуШановні працівники культури та майстри народного мистецтва Уманщини! Щиро вітаю вас із Всеукраїнським днем працівників культури та майстрів народного мистецтва.

Ви ті, хто присвятив себе благородній справі – зберігати, відтворювати та збагачувати безцінні духовні скарби нашого народу. Ваша професійна діяльність забезпечує формування національної пам’яті й ідентичності, сприяє об’єднанню нації, дбає про культурний розвиток нашої держави.

Пишаємося пісенним, фольклорним, художнім надбанням наших митців, аматорів сцени та народних майстрів, які своєю сумлінною творчою працею вносять колоритну частку в духовну скарбницю України, плекають неповторну культуру Уманщини, гідно представляють мистецтво району в області та за її межами.

Символічно, що День працівників культури та майстрів народного мистецтва свято поєднується з Днем української писемності та мови. Мова і культура – це те, що перетворює групу людей у націю, ідентифікує зі своїм корінням, виховує громадянина.

З нагоди професійного свята щиро зичу вам міцного здоров’я, творчих успіхів, незгасного прагнення до самовдосконалення, сили і наснаги й надалі відроджувати українську національну культуру.

 

З повагою –

перший заступник голови Уманської райдержадміністрації

Сергій Жорницький

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь