В ОДА розглянули заключні питання підготовки амбулаторій до введення в експлуатацію

Дата: 11.11.2019 11:28
Кількість переглядів: 361

Фінальні питання перед здачею в експлуатацію амбулаторій обговорили в облдержадміністрації. Зокрема закцентували увагу на закупівлі наборів медичного обладнання. Заступник голови облдержадміністрації Віктор Карпенко під час зустрічі з підрядниками запропонував, аби все придбане обладнання було типовим для усіх амбулаторій та відповідало вимогам профільного міністерства.

Фото без опису

Основна мета обласної влади – гарантувати забезпечення амбулаторій якісним медобладнанням. Адже йдеться про його функціональність для людей.

Фото без опису

– Наша мета – ввести в експлуатацію амбулаторії, в які б лікарі могли зайти і відразу ж працювати, – каже заступник очільника області. – Ключовим тут є питання медичного обладнання. Оскільки, на моє переконання, як і самі амбулаторії, збудовані за типовим проектом Мінрегіону, воно має бути ідентичним для всіх. Ми проводимо роботу в цьому напрямку: ведемо перемовини з підрядниками, постачальниками. Адже якісне обладнання в новозбудованих амбулаторіях – найосновніша вимога насамперед майбутніх пацієнтів.

Нагадаємо, в області добудовують 21 амбулаторію загальної практики сімейної медицини. З них 9 – групової практики та 12 – монопрактики. Крім того, в області вже закупили автомобілі для медпрацівників амбулаторій.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь