Уманщина попрощалася із загиблим учасником ООС Русланом Насальським

Дата: 08.01.2020 16:45
Кількість переглядів: 17605

5 січня 2020 року в зоні проведення Операції об'єднаних сил біля населеного пункту Павлопіль Волноваського району загинув військовослужбовець-контрактник із села Фурманка Насальський Руслан Леонідович. Сьогодні, 8 січня, бійця провели в останню дорогу.

За словами представників Уманського військкомату, Руслан Насальський з дитинства мріяв стати захисником Батьківщини. Після закінчення школи він здобув будівельну спеціальність в Уманському ПТУ. А у віці 18 років підписав контракт на службу в Збройних Силах України. Війну Руслан зустрів у складі 17-ї окремої танкової бригади. На його долю випали запеклі бої літа 2014 року, страшна Ілловайська трагедія та багато інших непростих бойових операцій. У 2016 році хлопець був зарахований до списків 109 окремого гірсько-штурмового батальйону, в якому дослужився до головного сержанта розвідвзводу. Побратимами він характеризувався як безстрашний воїн, який ніколи не ховався за чужими спинами та сміливо виконував поставлені бойові завдання.

За заслуги перед Батьківщиною сержант Насальський відзначений багатьма нагородами, серед яких – «За доблесть і звитягу».  

Бійцеві було 24 роки, у нього залишилися мати, молодша сестра, дружина та троє маленьких дітей.

Розділили біль невимовного горя з родиною у день поховання керівник апарату Уманської районної державної адміністрації Наталія Сиротюк, голова районної ради Оксана Супрунець, депутати районної ради, сільські голови, керівники служб та установ району, представники військкомату, військової частини, де служив воїн, учасники АТО, волонтери, делегації з усіх куточків Уманщини. Жителі рідного для загиблого Руслана села Фурманка зібралися на похороні чи не в повному складі.

Уманська районна державна адміністрація висловлює глибокі співчуття родині загиблого Героя. Нехай спочиває в мирі на небесах! Вічна пам'ять!   

 

Начальник відділу взаємодії з громадськістю

апарату Уманської РДА Людмила Бендовська 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь