Голова РДА Світлана Волошенюк оглянула об’єкти соціальної інфраструктури сіл Родниківка та Краснопілка

Дата: 30.04.2020 16:48
Кількість переглядів: 982

Фото без опису29 квітня голова Уманської районної державної адміністрації Світлана Волошенюк та голова районної ради Оксана Супрунець здійснили робочу поїздку в села Родниківка та Краснопілка.

В населених пунктах керівники району оглянути заклади соціальної сфери, зокрема амбулаторії, будинки культури, школи і дитячі садочки. Також поспілкувалися із сільськими головами Русланом Яремчуком та Петром Семенюком щодо вирішення першочергових проблем закладів, окреслили основні напрямки роботи.

Головною темою для обговорення у школах стало дистанційне навчання учнів під час карантину. В Родниківській та Краснопільській школах така форма навчання застосовується, вчителі намагаються зацікавлювати дітей та самі освоюють нові технології подання матеріалу.

Імовірно, цьогорічний навчальний процес завершиться в карантині. Зважаючи на це, у школах розпочинають ремонтні роботи для підготовки до нового навчального року.

Оглядаючи школу в селі Родниківка, голова РДА зазначила, що це не просто найновіша, а й, напевне, найсучасніша школа Уманщини. У нові, наповнені всім необхідним, профільні кабінети діти ідуть навчатися з бажанням та цікавістю.

Також Світлана Волошенюк відзначила і Краснопільський заклад освіти. Хоч тут навчається всього 45 дітей, але приміщення та територія – доглянуті й ошатні. Очевидно, що директор і колектив закладу не шкодують своїх сил для створення комфортного освітнього середовища для учнів.

Голова райдержадміністрації Світлана Волошенюк та голова районної ради Оксана Супрунець звертали увагу і на благоустрій відвіданих населених пунктів. Загалом у Родниківці та Краснопілці охайні вулиці та прибрані громадські місця, проте робота має тривати.

«Ми побачили та обговорили з сільськими головами пріоритетні та проблемні питання розвитку соціальної інфраструктури сіл, що є одним з найбільш значущих чинників якості та рівня життя сільського населення, основою стабільного функціонування територій», - підсумувала візити голова РДА.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь