В селі Родниківка відбулося спортивне свято «Field Day»

Дата: 15.05.2018 16:04
Кількість переглядів: 961

У рамках співпраці з Корпусом миру США в Україні та з нагоди відзначення Дня Європи 11 травня на стадіоні села Родниківка відбулося спортивне свято «Field Day», учасниками якого стали всі учні та вчителі Родниківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів імені Т. Г. Шевченка.

Фото без описуЗахід проводився другий рік поспіль. Його засновник – волонтер міс Емілі Кін. Організатори: вчителі англійської мови Л. В. Малюга та О. С. Баранюк.

До проведення заходу долучилися батьки школярів. Вони і допомагали вчителям, і вболівали за команди, і раділи за переможців, і втішали переможених.

Свято розпочалося урочистою лінійкою. Були створені команди, кожна з яких мала свою назву, девіз та плакат.

Волонтер міс Емілі Кін звернулася до всіх учасників змагань українською мовою.

Вчитель фізичної культури А. А. Баланюк зачитав клятву спортсмена, яку зобов’язалися виконувати всі учні школи. А потім – змагання та естафети: «Перетягування канату», «Біг з перешкодами», «Хто швидше», «Не загуби м’яч», «Перегони з губкою», «Крабові перегони», «Велике прання» тощо.

Фізична культура і спорт є не тільки ефективним засобом фізичного розвитку дитини, зміцнення і охорони його здоров’я, сферою спілкування і проявами соціальної активності, але, без сумніву, впливають на авторитет особистості, на структуру ціннісних орієнтацій і допомагають виховати товариську і цілеспрямовану особистість.

Свято завершилося церемонією нагородження переможців медалями та цукерками. За ініціативи міс Емілі Кін, команди, котрі зайняли перше місце, взяли участь у «вершковому шоу».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь