Вітання голови райдержадміністрації з Днем Соборності України

Дата: 22.01.2019 16:07
Кількість переглядів: 420

Фото без описуШановні жителі Уманщини! 22 січня виповнюється 100 років від дня проголошення Соборності Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки, що стало історичним актом об’єднання українських земель в єдину державу, основоположною подією для новітнього українського державотворення. Акт злуки увінчав прагнення українців, століттями розділених і поневолених різними імперіями, жити у своїй єдиній європейській державі.

На жаль, брак національної єдності та досвіду на початку XX століття все ж призвів до втрати української державності. Але зараз наш прямий обов’язок – зробити правильні висновки з помилок минулого. Адже сьогодні в районі операції об’єднаних сил бійці так само, як і їхні прадіди 100 років тому, відстоюють незалежність і соборність України. Ми маємо не втрачати віри, що на тимчасово окупованих територіях обов’язково буде відновлено український суверенітет.

Національна єдність – життєво необхідна цінність та обов’язкова передумова ефективного спротиву зовнішній агресії. Незалежність і соборність – запорука успішного розвитку української державності, вагомий чинник недопущення повторення злочинів тоталітарних режимів.

Тож будьмо єдиними у своєму прагненні бачити майбутнє України як вільної, незалежної, суверенної держави, яка іде своїм власним шляхом незалежно від інших. Разом ми здатні на великі досягнення і перемоги.

Зі святом, із Днем Соборності України!

 

З повагою –

голова Уманської райдержадміністрації Євгеній Данченко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь