Вітання голови райдержадміністрації з Міжнародним днем волонтера

Дата: 04.12.2017 16:09
Кількість переглядів: 457

Фото без описуШановні волонтери! Прийміть найтепліші вітання з нагоди Міжнародного дня волонтера і мій низький уклін за те, що робите наше життя кращим!

Із початком конфлікту на сході України поняття «волонтерство» набуло нового значення. Гібридної, підступної війни зі сторони колись братнього сусіда ніхто не чекав, і наша армія, зрозуміло, не була готова до такого розвитку подій.

А тому першим учасникам Антитерористичної операції було найважче, усе - від харчів і теплих шкарпеток до тепловізорів і бронежелетів їм допомагали придбати прості люди, які проявили патріотизм і небайдужість до долі своєї країни.

Волонтерський поклик об’єднав людей різного віку, професії і соціального статусу. Це керівники приватних підприємств, державні службовці, вчителі, пенсіонери і багато інших. Волонтером став кожен, хто по п’ять гривень надсилав по телефону; хто по кілограму картоплі і банці консервів віддавав у зону АТО, щоб наші захисники мали, що їсти і пити; це бабусі, які вечорами в’язала бійцям теплі шкарпетки.

Звісно, не можна не згадати сьогодні й інших волонтерів, зокрема, ветеранські організації та шкільні загони, доброчинство яких спрямоване на ветеранів, інвалідів, навколишнє середовище тощо.  Ваша позиція робить наш світ кращим і дає надію на світле майбутнє.

Врешті, день волонтера – це свято кожного, хто хоч раз за покликом серця допомагав людям, не чекаючи подяк, нагород і визнання.

Шановні волонтери, сердечно вдячний вам за невичерпну жагу приносити користь суспільству, за чуйність і незламну віру у свій народ. Ви є взірцем для майбутніх поколінь! Поки в наших серцях є місце для допомоги, чуйності, доброти та співчуття, людство не зникне з обличчя землі. Нехай ваші благі справи повертаються  до вас сторицею!

З повагою - 

голова Уманської райдержадміністрації Євгеній Данченко 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь