Відбулася чергова сесія Уманської районної ради

Дата: 06.07.2018 16:09
Кількість переглядів: 927

6 липня відбулася чергова сесія Уманської районної ради, участь у якій взяли голова районної державної адміністрації Євгеній Данченко та начальники структурних підрозділів райдержадміністрації.

На початку засідання усі присутні вшанували хвилиною мовчання загиблого захисника України із селища Бабанка Олександра Дмитровича Скуса.

Фото без описуПотому голова районної ради Оксана Супрунець та голова райдержадміністрації Євгеній Данченко виконали приємну місію – привітали з ювілейним днем народження голову районної ради ІV скликання (2002-2006 рр.) Анатолія Андрійовича Склярука. Також за дорученням Громадської організації «Об'єднання ветеранів-прикордонників Черкащини імені генерал-майора Ігоря Момота» керівники району вручили Почесні грамоти з нагоди 100-річчя з дня створення Окремого корпусу кордонної охорони попередника Державної прикордонної служби України Мальченку Володимиру Петровичу, Войченку Сергію Михайловичу та Бойку Василю Кириловичу. 

Перше питання порядку денного – про виконання районного бюджету.  Начальник фінансового управління райдержадміністрації Микола Івасюк поінформував, що за І квартал 2018 року обсяг доходної частини районного бюджету склав 102765,4 тис. грн, з них надходження до загального фонду – 101303,6 тис. грн, спеціального – 1461,8 тис. грн. Видатки загального фонду  районного бюджету за І квартал виконані у сумі 106809,5 тис. грн, що становить 28,6 відсотка до уточнених річних призначень. На захищені статті витрат використано 105184,3 тис. грн.

Уважно депутати заслухали інформацію начальника Уманського районного відділення поліції Уманського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Черкаській області Максима Поліщука про стан законності, боротьби зі злочинністю, охорони публічного порядку та результати  діяльності на території Уманського району. Він доповів, що за 5 місяців 2018 року до них надійшла 1551 заява і повідомлення про вчинені кримінальні правопорушення та інші події (проти 1508 за 5 місяців 2017 року, динаміка + 2,8 %). З них 311 внесено до ЄРДР (проти 340 в 2017 році, динаміка - 8,5 %), по 951 прийнято рішення про списання матеріалів до справи (проти 1025 в 2017 році, динаміка - 7,2 %),  19 передано в інші ОВС (проти 99 в 2017 році, динаміка - 80,8 %), по 52 складено протоколи про адміністративні правопорушення (проти 111 в 2017 році, динаміка – 53,2 %). За звітний період розкрито 12 кримінальних правопорушень, що були вчинені в минулих роках (проти 25 у 2017 році, динаміка - 52,0 %).

В Уманському районі діють потужні соціальні програми. На виконання окремих із них цього дня було спрямовано додаткові кошти. А саме на районну комплексну програму «Турбота» на 2014-2020 роки та районну комплексну програму щодо медичного, соціального забезпечення, адаптації, психологічної реабілітації, професійної підготовки (перепідготовки) учасників антитерористичної операції, родин Героїв Небесної Сотні, постраждалих під час Революції Гідності та бійців – добровольців на 2018-2022 роки. Також було заслухано звіт про соціальний захист та виконання законодавства щодо медичного забезпечення, адаптації, психологічної реабілітації, професійної підготовки (перепідготовки) учасників антитерористичної операції та членів їх сімей.

Погодив депутатський корпус питання про хід виконання районної програми з національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2016-2020 роки; про внесення змін до районної програми відзначення пам’ятних дат, ювілеїв та інших заходів на 2016-2020 роки; про внесення змін до Програми розвитку дорожньої інфраструктури і фінансування робіт, пов’язаних з будівництвом, реконструкцією, ремонтом та утриманням автомобільних доріг загального користування місцевого значення по Уманському району на 2018 рік; Про внесення змін до рішення районної ради  від 21.12.2017 року №26-4/VII  «Про районний бюджет на 2018 рік»; про закріплення майна за територіальним центром соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Уманського району на праві оперативного управління та ряд інших.

Заступник головного лікаря Уманський центр первинної медико-санітарної допомоги Марина Опаленко прозвітувалася про впровадження медичної реформи та роботу медичних закладів в умовах реформування.

Відділ взаємодії з громадськістю

апарату Уманської райдержадміністрації

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь