Вітання голови райдержадміністрації з Днем вишиванки

Дата: 16.05.2019 09:20
Кількість переглядів: 553

Народ стає нацією, коли здатен себе ідентифікувати. Один із найкрасивіших способів, якими українець може самовизначитися – одягнути вишиванку. Адже це не просто продукт нашої матеріальної культури, а етнографічна риса, в якій з роду-віку предки зашифровували код нації.

Фото без описуОголошений у 2006 році флеш-моб з одягання вишиванки на той час ще студенткою Лесею Воронюк приречений був стати «вірусним» і перерости у національне свято. Бо вишиванка – це модно і красиво, по-рідному щиро і піднесено.

Ментальна, культурна, духовна, мовна єдність – ось в чому сила українського народу. Ми повинні остаточно скинути штучне ярмо русифікації, яке стало продуктом імперської політики царської Росії, СРСР, а згодом – неоімперської політики сучасної Росії.

Україна має велику історію, якою ми пишаємось! Незважаючи на те, що сучасній Україні лише 28 років, насправді, нам вже не менше 1536 років, коли в 482-му році Кий, Щек, Хорив і Либідь заснували Київ.

Ми одна з найдавніших держав у світі, яка вже давно є частиною великої Європейської історії. Етнічне ядро української нації згуртує все суспільство і створить одне єдине ціле – це і є здорова політична нація. Цим шляхом повинна піти Україна.

Любіть Україну всім серцем, щоденними помислами і справами примножуйте її успіхи, популяризуйте нашу мову, історію, культуру, традиції!

Бажаю усім миру і злагоди!

Із Україною в серці – голова Уманської райдержадміністрації Євгеній Данченко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь