Засідала місцева комісія з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій

Дата: 06.06.2018 16:24
Кількість переглядів: 971

6 червня за участю представників сільськогосподарських підприємств, автозаправних станцій району відбулося розширене засідання  місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій райдержадміністрації. На порядок денний виносилося два питання – «Про стан техногенної та пожежної безпеки на потенційно-небезпечних об’єктах  та об’єктах підвищеної небезпеки  району» та «Про готовність сил та засобів пожежогасіння до проведення жнив».

Фото без опису

Як зазначила завідувач сектору з питань цивільного захисту і оборонної роботи райдержадміністрації Віра Сакал, нині на території району потенційно-небезпечні об’єкти та об’єкти підвищеної небезпеки представлені лише вибухо- та пожежонебезпечними об’єктами (в основному автозаправними станціями та автогазозаправними пунктами). Хімічно та радіаційно небезпечних об’єктів немає. Віра Сергіївна наголосила на необхідності проведення функціонального навчання працівників потенційно-небезпечних об’єктів та об’єктів підвищеної небезпеки району, а також зосередила увагу всіх присутніх на важливості формування матеріальних резервів на випадок надзвичайних ситуацій, підготовки суб’єктів господарювання усіх форм власності до здійснення евакуаційних заходів.

Не менш важливим питанням є готовність сил та засобів пожежогасіння до проведення жнив, адже незабаром розпочинається жнивна компанія, що супроводжується особливим пожежонебезпечним періодом. Загрозливу обстановку створюють спекотна погода, хлібозбиральна техніка, яка нерідко знаходиться у несправному стані, а також людська недбалість та безвідповідальність.

З питань пожежної та техногенної безпеки було заслухано інформацію начальника групи з пожежно-рятувальних робіт Уманського РВ УДСНС України у Черкаській області Артема Гуню та інспектора Уманського РВ УДСНС України у Черкаській області Олександра Ганзюка.

Усі питання були детально обговорені, прийняті відповідні рішення.

Відділ взаємодії з громадськістю

апарату Уманської райдержадміністрації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь