Здійснено виїзну нараду з сільськими головами

Дата: 11.06.2018 12:26
Кількість переглядів: 921

Життєзабезпечення населених пунктів району, напрями та пріоритети їхньої діяльності перебувають під пильною увагою районної влади. Адже це дає можливість оперативно реагувати на проблемні питання та конструктивно їх вирішувати.

Фото без опису

З цією метою 8 червня відбувся виїзд посадовців району у населені пункти Ятранівка, Шарин, Ладижинка, Текуча та Городниця. Основним завданням було ознайомлення зі станом соціально-економічного розвитку населених пунктів, із виконанням місцевих бюджетів, аналіз проблемних питань та діяльності сільських голів як очільників відповідних громад.  

Тож при відвідуванні населених пунктів увага зверталася на стан функціонування органів місцевого самоврядування, закладів освіти, охорони здоров’я, культури, благоустрій і санітарний стан сіл тощо.

За підсумками об’їзду населених пунктів у Городниці було проведено кущову нараду, на якій обговорено питання про соціально-економічний розвиток району, виконання місцевих бюджетів за 5 місяців 2018 року та хід впровадження медичної реформи на теренах району.

Відділ взаємодії з громадськістю

апарату Уманської райдержадміністрації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь