Світлана Волошенюк зустрілася з новобраними головами ОТГ

Дата: 05.11.2020 09:00
Кількість переглядів: 997

25 жовтня відбулися вибори депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів. Попередні результати уже відомі, значних порушень у виборчому процесі зафіксовано не було. Тож голова Уманської районної державної адміністрації Світлана Волошенюк ініціювала робочу зустріч за участі керівників структурних підрозділів райдержадміністрації із новообраними головами об'єднаних територіальних громад: Паланської – Яремчуком Русланом Анатолійовичем, Ладижинської – Цоколенком Сергієм Васильовичем, Дмитрушківської – Шевчук Тетяною Борисівною, Бабанської – Оратівським Леонідом Васильовичем.

 На початку зустрічі голова району привітала новообраних голів з перемогою, хоча ще й не офіційною: «Переконана, ви виправдаєте довірену вам відповідальність і єдиною командою ми забезпечимо стабільність та розвиток Уманського краю».

Під час наради розглянули питання щодо формування бюджету громад, передачу майна, а також розвиток різних галузей у новостворених територіях району. У ході зустрічі кожен з присутніх висловив свою думку та бачення щодо майбутнього функціонування комунальних установ.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь