Вітання голови райдержадміністрації Світлани Волошенюк з Днем працівників культури і майстрів народного мистецтва

Дата: 09.11.2020 12:28
Кількість переглядів: 267

Фото без описуШановні працівники культури та аматори народного мистецтва Уманщини! Щиро вітаю вас із Всеукраїнським днем працівників культури та майстрів народного мистецтва!

«Без традиції нема культури, без культури нема нації» – казав ідеолог українського державотворення Вячеслав Липинський. Культура незримою силою формує національну спільність, робить нас неповторними, несхожими на інших.

Творча робота працівників культури Уманщини вражає своєю неповторністю, колоритом, невичерпною енергією, а головне – щирістю. Їх майстерність та професіоналізм зберігають і постійно збагачують українську культуру. А творчість аматорів засвідчує вірність рідному краю, краса якого втілюється в збереженні народних традицій, звичаїв, обрядів. Важко переоцінити значущість місії працівників культури для соціального та духовного становлення громади.

Не випадковим є той факт, що Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва і День української писемності та мови мають одну дату в календарі – 9 листопада. Адже у наш час мова, культура і писемність відіграють винятково важливу роль консолідуючої, об'єднуючої сили для суспільства. Споконвіку слово і музика, пісня і танець, витвори майстрів народної творчості були виразниками національної ідеї, оберегами історичної пам'яті.

Тож бажаю вам теплоти у серці, міцного здоров'я, щастя, благополуччя, великих творчих успіхів і невичерпної наснаги. Нехай здійсняться всі ваші життєві плани, надії і мрії, а кожен день буде світлим, сонячним і мирним.

Нехай культура зміцнює і гуртує українське суспільство!

 

З повагою – голова Уманської райдержадміністрації Світлана Волошенюк


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь