До професійного свята відзначено кращих аграріїв

Дата: 13.11.2020 14:56
Кількість переглядів: 857

Щороку у третю неділю листопада відзначається День працівників сільського господарства, що стає нагодою для вшанування їх важливої, стратегічної для України праці. Через пандемію цього року на Уманщині, як і загалом в країні, немає змоги провести святкування в тому масштабі, як зазвичай. Тож цей день відзначили у невеликому колі аграріїв – нагороджених за досягнення. Їх вітали голова Уманської райдержадміністрації Світлана Волошенюк, голова районної ради Оксана Супрунець, депутати районної ради, працівники райдержадміністрації та районної ради.

Фото без опису

Користуючись нагодою, голова районної державної адміністрації Світлана Волошенюк звернулася і до присутніх, і до всіх, хто працює у сфері сільського господарства:

«Ваш професійний день – це свято справжніх господарів української землі, які щоденною працею вирощують хліб, виробляють цінну та якісну продукцію тваринництва. Кожному працівнику сільськогосподарської галузі – подяка за працелюбність, вірність обраній справі, розуміння її важливості для сьогодення і майбутнього, за вірну і вічну любов до хліборобської справи».

Також голова району щиро подякувала тим керівникам сільськогосподарських підприємств, які опікуються соціальною сферою сіл, сприяють розбудові їх інфраструктури, вкладають у медицину і освіту, важливі районні проекти.

Дипломами Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства за вагомий особистий внесок у розвиток агропромислового комплексу, високий професіоналізм, визначні трудові досягнення, самовіддану працю та з нагоди професійного свята – Дня працівників сільського господарства нагороджені Пахолюк Борис Григорович – директор ТОВ «Дружба» та Однокінний Дмитру Лукич – директор ПП «Рогова».

За вагомий особистий внесок у розвиток сільського господарства, сумлінну працю, високі виробничі показники, професіоналізм, відданість справі та з нагоди професійного свята – Дня працівників сільського господарства України – відзначено Почесними грамотами Уманської райдержадміністрації та районної ради:

- Мальченка Володимира Петровича – директора ТОВ «Прометей», с. Аполянка;

- Кулікова Володимира Віталійовича – директора ДП «Умань-Агро», с. Гереженівка;

- Шилюка Віктора Павловича – директора ТОВ «Новий Світ-Агро», с. Городниця;

- Войченка Сергія Михайловича – директора КСП «Родниківка», с. Родниківка;

- Карачуна Петра Володимировича – директора ТОВ «Аграрій СВПП», с. Краснопілка;

- Матерянського Анатолія Миколайовича – директора ТОВ «Дубова», с. Дубова;

- Мордача Олександра Андрійовича – директора ТОВ «Агроплант»,   с. Юрківка;

- Осадчого Володимира Олексійовича – директора ФГ «АФ «Базис»,  с. Кочубіївка.

День працівників сільського господарства припадає на кінець осені, коли зібраний практично весь урожай і аграрії можуть не тільки відпочити, а й підвести підсумки роботи. Аграрний сектор економіки є базовим в Уманському районі – понад 80 % валової продукції виробляється сільськогосподарськими підприємствами. Завдяки впровадженню нових технологій виробництва, залученню  інвестицій, технічному переоснащенню стабільно працюють 57 агроформувань, які обробляють 58 тисяч гектарів орних земель та 81 фермерське господарство, які працюють на 11 тисячах гектарів ріллі. В них зайнято 3 тисячі працівників. А ще понад 17 тисяч гектарів обробляють понад 4 тисячі одноосібників.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь