Вітання голови райдержадміністрації Світлани Волошенюк з Днем працівників сільського господарства

Дата: 13.11.2020 16:04
Кількість переглядів: 247

Фото без описуШановні працівники сільського господарства Уманщини! Ваш професійний день – це свято справжніх господарів української землі, які щоденною працею вирощують хліб, виробляють цінну та якісну продукцію тваринництва.

Усім відомо, що сільське господарство у нашій країні є стратегічно важливим сектором розвитку економіки, саме від результатів праці аграріїв залежить добробут держави та її громадян.

Аграрна галузь займає пріоритетне місце і в економічному розвитку Уманського району, 82 % території якого (115 тисяч гектарів) – землі сільськогосподАрського призначення. Тож без перебільшення, успішна та ефективна діяльність у цій галузі є запорукою процвітання нашого краю.

З року в рік наші хлібороби доводять, що ніякі примхи природи не шкодять дбати про землю та досягати стабільних врожаїв.

Так і нинішній 2020 рік завдяки високій організованості, мудрості, багаторічному досвіду аграрії успішно провели комплекс господарських робіт.

Наші аграрії – не лише вмілі господарники, знавці своєї справи, а й справжні патріоти, які розумом і руками, серцем і душею вболівають за долю рідного краю.

Я щиро дякую тим керівникам сільськогосподарських підприємств, які опікуються соціальною сферою сіл, сприяють розбудові їх інфраструктури, вкладають у медицину і освіту, важливі районні проекти.

Кожному працівнику сільськогосподарської галузі – подяка за працелюбність, вірність обраній справі, розуміння її важливості для сьогодення і майбутнього, за вірну і вічну любов до хліборобської справи.

Хай і надалі не переводиться селянський рід на українській землі, хай втілюються в життя ваші плани, задуми та сподівання на радість рідним, на благо розквіту Уманщини та піднесення добробуту всього українського народу.

Щастя, злагоди в кожну домівку. Нехай нива щедро колоситься, здоров’я міцніє, а трудові успіхи примножуються!

 

З повагою – голова Уманської райдержадміністрації Світлана Волошенюк


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь