Вітання голови райдержадміністрації Світлани Волошенюк з Новим роком

Дата: 31.12.2020 11:07
Кількість переглядів: 243

Фото без описуДорогі жителі Уманщини! Уже зовсім скоро стрілки годинників перетнуть символічну межу, за якою розпочнеться новий – 2021 рік. Цієї миті усі ми сповнені надій на кращу долю, щастя, добробут для себе та своїх рідних, а відтак – для всієї нашої України. Тому найперше, що хочу побажати кожному з вас, – щоб ваші найзаповітніші мрії обов’язково збулися!

Різним запам’ятається рік, що минає. Для когось – це створення сімї, народження дитини, радість новосілля, перша робота або досягнення професійного успіху.

Але, як кажуть, радість і смуток у житті завжди йдуть поруч. 2020-й став випробуванням для людства у його змозі простояти загрозам, гуртуватися, проявляти доброту і милосердя. Тож не забуваймо тих, кому довелося за волею долі перенести і біль втрат, і труднощі, і гіркі невдачі. Співчуваємо… і зичимо життєвих сил перебороти усі випробування.

Що принесе нам 2021 рік? Напевне, також всього буде на шляху. Але запорука успіху – мудрість, організованість і працьовитість наших людей. Я переконана, що новий рік об’єднає всіх нас у високому прагненні до процвітання і стабільності нашого краю. Будемо вірити і сподіватися, що світ стане більш справедливим, гуманним і щасливим для всіх і кожного.

Щиро бажаю вам відзначити новорічно-різдвяні свята у теплих оселях і за щедрими столами! Нехай ваші серця будуть зігріті любов’ю рідних та близьких людей, а домівки наповняться добром і щирістю.

Піднімаючи келихи в новорічну ніч, прошу: вшануйте і тих, завдяки кому ми можемо так спокійно святкувати – наших мужніх воїнів. Та хай одним із ваших бажань опівночі стане мир та перемога добра над злом.

Нехай же в кожну родину, в кожну оселю 2021 рік принесе приємні миттєвості того, що називається звичайним людським щастям.

З Новим роком!

 

З повагою - голова Уманської райдержадміністрації Світлана Волошенюк 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь