Звернення голови райдержадміністрації Світлани Волошенюк з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Дата: 15.02.2021 07:51
Кількість переглядів: 289

Шановні ветерани війни в Афганістані, члени сімей воїнів-афганців! Шановні учасники бойових дій на території інших держав!

Фото без опису

15 лютого 1989 року закінчилася Афганська війна, забравши життя близько 15 тисяч воїнів-афганців, які виконували свій інтернаціональний обов’язок. Літопис цієї війни містить безліч прикладів героїзму, не применшує честь та гідність воїнів, які самовіддано виконували свій обов’язок в горах та пустелях, в повітрі, в наступі та обороні, при врятуванні бойових побратимів та мирних жителів країни.

У глибокій шані схиляю голову перед пам’яттю тих, хто загинув. З вдячністю звертаюсь до тих,  хто живе поряд з нами.

Ваш бойовий шлях – це правда історії. Це самопожертва та героїзм. Це приклад відданого служіння Батьківщині. Саме тому ви, як ніхто, знаєте справжню ціну мирного життя.

Ми вдячні вам за те, що продовжуєте брати активну участь в розбудові держави, громадському житті та патріотичному вихованні молодого покоління. Ваш бойовий досвід став цінним надбанням для нашої армії під час захисту територіальної цілісності України на Донбасі.

Від усього серця бажаю вам і вашим родинам здоров’я, родинного затишку та благополуччя, впевненості в завтрашньому дні. Хай довгим та щасливим буде ваш життєвий шлях, а творча наснага та завзятість ніколи не полишають!

 

З повагою –

голова Уманської райдержадміністрації Світлана Волошенюк


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь