Вітання з Міжнародним жіночим днем

Дата: 07.03.2021 23:48
Кількість переглядів: 226

Фото без описуДорогі жінки, сердечно вітаю вас із Міжнародним жіночим днем! З цієї нагоди хочу зазначити, що ми, чоловіки, щоденно захоплюємось вашим вмінням бути водночас ніжними і сильними, чуттєвими і гордими, багатогранними і цілеспрямованими. А ще вашою суперсилою, безумовно, є вміння бути надзвичайно турботливими берегинями домашнього вогнища, люблячими матусями та сумлінними, мудрими, прогресивними фахівцями у різних напрямках життєдіяльності.

Поряд із природною місією материнства, сьогодні жінки реалізуються як політичні і громадські лідери, керівники органів державної влади та місцевого самоврядування, великих підприємств і організацій, є учасниками всіх суспільних процесів.

Самореалізовані, успішні, щасливі – такими мають бути усі жінки, без винятку. Тож бажаю кожній з вас знайти своє щастя, свою життєву стежку, здійснити усі найзаповітніші мрії! А чоловіки нехай підтримують, допомагають і належно цінують!

Особлива шана та подяка тим жінкам, які нині разом із чоловіками стоять на передовій боротьби за суверенітет і територіальну цілісність нашої держави, жінкам-волонтерам, медичним працівникам.

Зі святом, рідні, кохані, шановні, прекрасні! Нехай весна живе у вашому серці щодня, за будь-якої погоди. Сімейного тепла, затишку, творчої наснаги і безмежної любові!

З повагою – перший заступник голови Уманської райдержадміністрації Сергій Жорницький

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь