Звернення голови райдержадміністрації Ігоря Миклащука з нагоди Дня пам’яті та примирення і Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Дата: 07.05.2021 15:08
Кількість переглядів: 294

Фото без описуДорогі ветерани та жителі Уманського району! 8 та 9 травня ми відзначаємо День пам’яті та примирення і День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Ця перемога дісталася нечувано дорогою ціною – ціною мільйонів життів наших співвітчизників, адже Україна опинилася в зоні найжорстокіших боїв, зазнавши найбільших втрат серед інших країн-учасниць.

Тож схиляю голову перед памяттю загиблих героїв, спалених сіл, замучених у катівнях безневинних жертв. Та щиро дякую кожному, хто наближав перемогу – учасникам бойових дій, трудівникам тилу, солдатським вдовам, дітям війни.

Дорогі ветерани! Бажаю вам довгих років життя, осяяних любовю і повагою. Ви відстояли нашу Батьківщину, подарувавши 70 років миру. Ви – наша гордість і приклад патріотизму для нового покоління захисників, адже мирна країна, яка ніколи не зазіхала на чужі території, повинна раз у раз відбивати агресії ворожих сусідів.

Сьогодні вся Україна знову плекає надію, що закінчиться гібридна війна з Росією, що прийде омріяна перемога. Тоді справедливість перемогла, переможе і зараз!

Бажаю усім ветеранам, доблесним українським воїнам, які боронять суверенітет України, і всім нам миру, стійкості, міцного здоров’я, добра та витримки!

Пам’ятаємо! Перемагаємо!

 

З повагою –

голова Уманської райдержадміністрації Ігор Миклащук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь