Засідання колегії Департаменту фінансів Черкаської обласної державної адміністрації

Дата: 30.07.2021 14:48
Кількість переглядів: 420

Фото без опису

29 липня 2021 року в місті Умань відбулося засідання колегії Департаменту фінансів Черкаської обласної державної адміністрації з питань підведення підсумків виконання місцевих бюджетів області за 1 півріччя 2021 року та завдання з їх подальшого виконання до кінця 2021 року.

У роботі колегії взяли участь: директор Департаменту фінансів Черкаської обласної державної адміністрації Наталія Кравченко, начальники відділів Департаменту фінансів, перший заступник голови Уманської районної державної адміністрації Анатолій Риженко, начальник фінансового управління Уманської районної державної адміністрації Микола Коваленко,  начальник Уманської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Черкаській області Катерина Мовчан, голови та керівники місцевих фінансових органів Жашківської, Монастирищенської, Уманської, Христинівської міських, Бабанської, Буцької та Маньківської селищних, а також Баштечківської, Дмитрушківської, Іваньківської, Ладижинської та Паланської сільських територіальних громад району.

У вступному слові Наталія Кравченко відмітила основні аспекти наповнення та виконання місцевих бюджетів територіальними громадами Уманського району.

Результати виконання затверджених показників доходів загального фонду територіальних громад Черкаської області за січень-червень 2021 року розкрила у своїй доповіді заступник начальника відділу доходів Департаменту фінансів Лариса Слюсар. Доповідачка вказала також на основні резерви надходжень до бюджетів громад та зміни в податковому законодавстві.

Начальник відділу фінансів бюджетної сфери Департаменту фінансів Євгеній Костюченко вказав у своїй доповіді на проблеми та особливості фінансування соціальної сфери у 1 півріччі 2021 року.

На питаннях фінансування соціальної сфери також зосередив увагу присутніх перший заступник голови Уманської районної державної адміністрації Анатолій Риженко. Він звернувся до очільників територіальних громад Уманського району із завданням проаналізувати та прийняти рішення щодо утримання на засадах співфінансування малого групового будинку у с.Собківка.

Звернув увагу присутніх на особливостях використання коштів бюджету розвитку у першому півріччі 2021 року та проведення міжбюджетних розрахунків начальник відділу міжбюджетних розрахунків, формування та виконання обласного бюджету за видатками Департаменту фінансів Володимир Таранушенко.

Присутні прийняли активну участь в обговоренні доповідей. Проте, найбільше запитань було до начальника відділу планування та аналізу бюджету Департаменту фінансів Сергія Лося, який у своїй доповіді розкрив основні етапи формування прогнозу місцевих бюджетів.

Крім того, перший заступник голови Уманської районної державної адміністрації Анатолій Риженко наголосив  на обов’язковому звітуванні про хід вакцинації та зосередив увагу присутніх на організації об’єднавчих заходів до 30-ї річниці Незалежності України в місті, районі та громадах.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь