Вітання голови райдержадміністрації Ігоря Миклащука з нагоди 30-ї річниці Незалежності України

Дата: 24.08.2021 12:36
Кількість переглядів: 459

Фото без опису

Дорогі жителі Уманщини! Щиро вітаю вас з цим визначним днем: сьогодні незалежності нашої країни виповнюється 30 років. Для людини це вже є достатньо зрілий вік, а для країни – це період юності, самоствердження, росту. Ми, як нація, швидко дорослішаємо, ставимо цілі і досягаємо їх. Творення історії нашої держави, її сьогодення і майбутнього - обов’язок кожного з нас.

І уже сьогодні ми можемо бачити ті позитивні зміни, які відбуваються в нашому регіоні.

Вчора, за ініціативи Уманської райдержадміністрації, в День Державного Прапора ми провели автопробіг громадами району. Під час автопробігу ми вкотре побачили, який масштаб роботи необхідно виконати. Однак, звернули увагу і на позитивні зміни на шляху до досягнення поставлених цілей та задач. Зокрема, в рамках Програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» проводиться ремонт доріг державного та місцевого значення, минулого року було відремонтовано 225 км, в цьому році заплановано ремонт доріг протяжністю більше 250 км. Реалізуються проекти із ремонту закладів освіти, охорони здоров’я та культури: будівництво багатофункціонального спортивного комплексу в місті Умань, реконструкція Уманського Будинку культури, капітальний ремонт Маньківського закладу загальної середньої освіти.

І що найголовніше, ми побачили велику кількість світлих облич, ентузіастів, людей, які готові працювати і вже сьогодні працюють над покращенням життя у своїх громадах.

Дуже приємно жити і працювати з людьми, які вболівають за розвиток територіальних громад району. Хочу щиро подякувати усім, хто докладає зусиль для покращення добробуту, розвиток благоустрою та процвітання нашого регіону. Особлива подяка – воїнам, які сьогодні боронять незалежність України, захищають наші кордони. Доля України залежить від єдності та порозуміння кожного з нас. Нехай спокій, щастя, мир, любов та злагода запанують в кожному домі! Щиро бажаю миру нашій прекрасній країні!

З Днем народження Україно!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь