«Творимо нову історію», – Олександр Скічко про #ВеликеБудівництво у Благодатному

Дата: 04.10.2021 08:48
Кількість переглядів: 333

Один із найдавніших сільських стадіонів країни відновлюють у Благодатному. Завдяки президентській програмі #ВеликеБудівництво нині пишуть його нову історію, відзначив очільник Черкащини Олександр Скічко.

Закладений у 1936 році, стадіон у Благодатному відзначає 85-ий спортивний ювілей. І саме цього року взялися за його реконструкцію та осучаснення.

 

– Місцеві жителі запитували мене в коментарях в соцмережах, чи не забув про цю обіцянку. Відповідаю: не забув! – зауважує Олександр Скічко. – Свого часу трибуни стадіону вщент заповнювали вболівальники. Бо у футбольній майстерності тут змагалися тодішні найвідоміші команди. Уявляєте, наприкінці 80-их навіть гравці «Динамо» (Київ) приїздили сюди відігравати матчі. Але час бере своє. Без належного догляду стадіон занепав. Нині ж, завдяки президентській програмі, відновлюємо цей об’єкт.

Місцева футбольна команда вже чекає відкриття оновленого поля, як і жителі Благодатного, відзначає сільський голова Дмитро Шевченко. Адже саме тут проводили урочистості та свята, збиралася громада на спортивні змагання чи зажинки.

– Ми вже зняли верхній шар землі, вирівняли площу – а це 1 гектар – поля, – звітує сільський голова. – На черзі підняття рівня поля, влаштування глядацької зони. 

 

Пресслужба ОДА

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь