На Черкащині провели масштабні антикорупційні навчання

Дата: 24.07.2024 09:59
Кількість переглядів: 176

Фото без опису

Корупційні ризики, упровадження реформи, нові інструменти. Для представників структурних підрозділів ОВА, районів та органів місцевого самоврядування, а також керівників комунальних закладів Черкащини провели антикорупційні навчання. Відкрив їх голова Національного агентства з питань запобігання корупції Віктор Павлущик.

Він сьогодні із робочим візитом перебуває в області. Тут він, зокрема, зустрівся із начальником ОВА Ігорем Табурцем та поспілкувався із представниками медіа регіону. Для фахівців, які займаються антикорупційною діяльністю в області, презентували напрацювання Агентства. Загалом до навчать залучили понад 140 осіб.

Фото без описуФото без опису– Готові поділитися найкращими практиками, які ми напрацювали, щоб максимально якісно реалізовувати антикорупційну діяльність на місцях, відкрито та прозоро для суспільства, – зауважив Віктор Павлущик. – Для нас важливо залучати громадян до процесу. Пряма комунікація, відкриті процеси, зміни завдяки спільним зусиллям громадянського суспільства – наша мета.

Він додав, що, за даними дослідження Info Sapiens, 60% закордонних експертів високо оцінюють заходи, які втілюють в Україні в питанні антикорупційної діяльності.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь