Новини

16 Червня, 2022 р., 13:40
Асоціація міст України презентує довідник "Перелік організацій, які допомагають громадянам України, що опинилися під час війни в складних життєвих умовах".  Добірка  містить описання допомоги, що надається організацією або фондом, а також лінки і контакти, за якими можна зареєструватися для отримання допомоги.
16 Червня, 2022 р., 13:33
Естонська рада у справах біженців у співпраці із Запорізьким благодійним фондом «Єдність» за майбутнє» та Естонська організація «Гараж48» запрошують жінок в Україні втілити свої мрії щодо власного бізнесу та стати підприємницею!
16 Червня, 2022 р., 13:16
Рятувальники та лісівники Черкащини налагоджували ефективну взаємодію. Відточковували спільні дії на пожежно-тактичних навчаннях у Дахнівському лісництві.
16 Червня, 2022 р., 13:14
• Якість та стабільність енергопостачання • Розрахунки за енергопостачання • Зміна постачальників газу та електроенергії • Чи може постачальник відключати побутових та промислових споживачів від газопостачання та електропостачання
16 Червня, 2022 р., 13:08
Ваш бізнес постраждав під час війни або ви плануєте відкрити власну справу, щоб підтримати економіку країни? Мінцифри пропонує добірку відкритих грантів для підприємців, які допоможуть вам розпочати або продовжити власну справу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь