Новини

10 Квітня, 2024 р., 15:07
Унаслідок повномасштабної війни в Україні значно збільшилася кількість дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування. Тому чимало українців розмірковують про те, як дати їм шанс вирости у повноцінній родині.
10 Квітня, 2024 р., 15:02
В розпалі змагання ІІІ (районного) етапу на Уманщині. Цього разу баскетбол. Хлопці та дівчата з декількох тергромад району демонстрували свою майстерність перед суддями.
09 Квітня, 2024 р., 14:59
Україна після перемоги стане країною, в якій особливої уваги та турботи потребуватиме значна кількість наших співгромадян, які здобули досвід бойових дій. У фокусі спеціальної пріоритетної опіки держави перебуватимуть і члени сімей ветеранів та сімей загиблих воїнів.
09 Квітня, 2024 р., 10:59
Дорогі українці, українки!
09 Квітня, 2024 р., 10:57
Сервіс для внутрішньо переміщених осіб у Дії знову працює. Про це інформують у Мінцифри. Оновили й повернули послугу для переселенців разом із Міністерством соціальної політики. Відтепер у застосунку можна оформити довідку ВПО та грошову допомогу одразу на всю сім’ю в одній заяві.
08 Квітня, 2024 р., 09:03
У Мінцифри діляться результатами роботи Єдиної державної електронної системи у сфері будівництва ЄДЕССБ за 3 місяці 2024 року. У ній створюють і зберігають документи, що фіксують характеристики та стан об’єктів на різних етапах будівництва. Раніше будівельна сфера вважалася однією з найкорумпованіших. Люди роками не могли отримати дозволи на будівництво — паперові документи губили, підроблювали чи гальмували їх розгляд, щоб отримати хабарі. У 2020 році почалася цифровізація. Спочатку створили спеціальний реєстр і побудували Єдину державну електронну систему у сфері будівництва. Далі — запустили 13 будівельних послуг та кабінет Моє будівництво на порталі Дія.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь