Новини

02 Грудня, 2022 р., 09:27
Верховна Рада схвалила у другому читанні урядовий законопроект «Про хімічну безпеку та управління хімічною продукцією». Це рамковий євроінтеграційний документ, який дозволить Україні виконати частину зобов’язань за Угодою про асоціацію з ЄС, а також подбати про захист українців і довкілля.
02 Грудня, 2022 р., 09:25
Верховна Рада підтримала законопроект № 6241 «Про Національну програму інформатизації» в цілому. «За» проголосували 286 депутатів.
01 Грудня, 2022 р., 17:53
Через терористичні атаки російського ворога, пошкодження енергетичної інфраструктури та дефіцит генерації в енергосистемі Україні на Черкащині діють чотири види стабілізаційних графіків відключень.Про це інформує Черкасиобленерго.
01 Грудня, 2022 р., 14:11
Віцепрем’єр-міністр — Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров та Директор з питань державної трансформації Amazon Web Services Ліам Максвелл підписали Меморандум про співпрацю у галузях цифрової трансформації, державного управління, цифрової грамотності та інновацій. Amazon Web Services надає підтримку Україні на 75 млн доларів. Ці кошти виділені на послуги з міграції державних реєстрів, інших необхідних для функціонування держави баз даних до хмарного середовища AWS.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь