Новини

29 Листопада, 2022 р., 17:23
З початку повномасштабного вторгнення ІТ-фахівці з України та зі всього світу створили ІТ-армію, щоб боротися з ворогом на кіберфронті. Долучитися і підсилити ІТ-армію може кожен охочий залежно від цифрових навичок.  Наразі ІТ-армія об'єднує понад 200 тисяч українських та міжнародних фахівців. Щодня вони відбивають кібератаки та успішно контрнаступають. За 9 місяців повномасштабної війни айті-армія атакувала понад 13 тисяч російських онлайн-ресурсів. Серед них – сайт групи Вагнера, порталу Госуслуги та офіційний сайт кремля. Також відбила понад 1300 кібератак з боку росії. Усе це дало змогу державним та урядовим установам, банкам вистояти і продовжити роботу. 
29 Листопада, 2022 р., 15:09
Для ознайомлення з детальною інформацією про приватизаційні аукціони першої половини грудня ми підготували інформаційний бюлетень приватизації державного майна.
29 Листопада, 2022 р., 14:24
Президент України Володимир Зеленський провів зустріч з амбасадорами ініційованої ним фандрейзингової платформи United24, яка була присвячена подальшому об’єднанню зусиль на підтримку нашої країни та її громадян під час повномасштабної російської агресії.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь