Новини

02 Листопада, 2022 р., 16:26
Державне агентство з енергоефективності та енергозбереження України розмістило на своєму сайті "Практичні рекомендації з проходження осінньо-зимового періоду 2022-2023 років" для центральних органів виконавчої влади, місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, управителів житлових будинків, керівників ОСББ (ЖБК), мешканців багатоповерхових і приватних будинків, суб’єктів господарювання державної та комунальної форми власності розроблено Державним агентством з енергоефективності та енергозбереження спільно із членами Експертної ради при Держенергоефективності.
02 Листопада, 2022 р., 12:56
Цифровізація регіонів — важливий складник трансформації України. Попри повномасштабну війну, вона залишається незмінним пріоритетом Мінцифри. Адже цифрова трансформація кожної громади — ключ для покращення життя наших громадян та внесок у майбутнє країни. В умовах війни вона необхідна для забезпечення функціонування інфраструктури, постійного доступу до освіти та навчання, забезпечення надання медичних послуг,  покращення кібербезпеки та підтримки економічного фронту загалом. 
02 Листопада, 2022 р., 12:00
Щоб допомогти країні тримати енергетичний фронт, не витрачати марно енергію і гроші, кожен українець може зробити прості, але дієві кроки з енергоефективності у своєму побуті. Розумне енергоспоживання кожного дасть додаткову стабільність енергосистемі.
02 Листопада, 2022 р., 11:44
Сьогодні, 2 листопада, з 6 години ранку введено в дію графіки погодинних відключень (ГПВ).
02 Листопада, 2022 р., 10:13
До Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини (далі – Уповноважений) надходять звернення громадян, зокрема й від внутрішньо переміщених осіб та осіб, які тимчасово перемістилися за кордон, про надання роз’яснень з питань оплати за житлово-комунальні послуги, якщо вони не проживають у будинку (квартирі) у зв’язку із його пошкодженням (руйнацією) або його знаходженням на тимчасово окупованій військами Російської Федерації територіях України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь