Новини

15 Серпня, 2017 р., 14:22
24 серпня, на День незалежності України, в національний прокат виходить новий український художній фільм – гостросюжетна історична драма режисера Зази Буадзе «Червоний». Фільм базується на однойменному романі Андрія Кокотюхи, який також став сценаристом проекту.
15 Серпня, 2017 р., 14:18
На ланах Уманського району завершено збирання ранніх зернових та зернобобових культур, намолочено 103 тис. тонн, середня урожайність склала 38,9 ц/га. Найвищий показник урожайності ранніх зернових отримано в ТОВ «Новий Світ-Агро» с. Городниця, Уманській філії ПрАТ «Райз-Максимко» с. Рижавка, ФГ «АФ Базис» с. Кочубіївка, ФГ «Дубок» с. Затишок, ФГ «Хорста» с. Черповоди.
14 Серпня, 2017 р., 15:07
Щороку в перший тиждень серпня в багатьох країнах світу проводяться заходи, присвячені тижню підтримки грудного вигодовування. Медичні працівники первиної галузі охорони здоров'я Уманського району теж долучилися до його проведення. З 1 по 7 серпня медиками проводились заходи в напрямку популяризації грудного вигодовування, навчання вагітних жінок, матерів щодо переваг і методів грудного годування, шляхів збереженнялактації в складних ситуаціях, ознайомлення з нормативними актами, що захищають материнство та сприяютьпідтримці грудного вигодовування дітей.
14 Серпня, 2017 р., 15:05
14 серпня – «Перший Спас» або «Маковія», який за Народним календарем знаменує перші проводи літа і зустріч осені. Після цього дня починають відлітати на південь перші птахи. Бджоли перестають носити медяний хабар, тому пасічники виламують у вуликах стільники. З першого Спасу вже можна відчути холодні роси. І дійсно, за кліматичними і фактичними даними, на Уманщині із середини серпня починається поступове зниження температурного фону.
14 Серпня, 2017 р., 14:46
Надзвичайні ситуації техногенного, природного, соціального чи воєнного характеру можуть виникнути в будь-який час, неочікувано, спонтанно. У такі критичні моменти відповідні служби повинні вчасно зреагувати і допомогти потерпілим, адже часто стоїть питання збереження не лише матеріальних цінностей, а й людських життів. Тому питанню цивільного захисту населення приділяється значна увага на державному рівні.
11 Серпня, 2017 р., 15:30
9 серпня 2017 року в приміщення Христинівської районної державної адміністрації відбулось засідання Черкаського обласного Центру допомоги учасникам антитерористичної операції та Черкаського обласного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді за участю т.в.о. начальника відділу «Центр допомоги учасникам антитерористичної операції» Євгенія Одновола та начальника відділу організаційно-правової роботи обласного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Людмили Пони, співголів центрів допомоги учасників антитерористичної операції, керівників управління Держгеокадастру, управління праці та соціального захисту населення, центрів соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Уманського, Христиніського, Тальнівського районів та м. Умань.
11 Серпня, 2017 р., 15:19
В Україні з 2014 року діє унікальний музей-архів преси, заснований відомими журналістом, істориком і громадським активістом Вахтангом Кіпіані, який колекціонує пресу вже понад 30 років.
11 Серпня, 2017 р., 15:11
Усе життя людину супроводжують документи від моменту її народження до моменту відходу у вічність. Документується її навчання, трудова діяльність, матеріально-побутові відносини із суспільством тощо. У ділових паперах знаходять своє відображення всі соціальні перетворення. Вони є важливим незамінним носієм інформації у майбутнє. Тому за кожним документом стоїть людина, її доля, перспективи її соціально-правовогозахисту.
10 Серпня, 2017 р., 15:43
Отримання якісних освітніх, медичних, культурних, соціальних та ряду інших послуг жителями громад можливе лише за наявності фінансового ресурсу як у районному, так і сільських бюджетах. Наповнення ж бюджетів залежить від того, наскільки платники податків будуть виконувати свій основний конституційний обов’язок – сплачувати своєчасно і в повному обсязі податки, нараховувати достойну заробітну плату найманим працівника. Саме ПДФО формує на понад 99% районний бюджет.
10 Серпня, 2017 р., 15:40
Аграрії Черкащини намолотили перший мільйон тонн збіжжя. На цьому наголосив перший заступник голови Черкаської ОДА Віталій Коваль. Він зауважив, що цього вдалося досягти завдяки кропіткій роботі господарників на полях.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь