Новини

10 Квітня, 2022 р., 22:43
В Україні на базі Держпродспоживслужби створена Національна платформа продовольчої безпеки. Вона дозволяє об’єднати зусилля військових адміністрацій, виробників харчових продуктів, торговельних мереж, міжнародних організацій для стимулювання розбудови української економіки, навіть в умовах війни, та забезпечення харчовими продуктами й товарами першої необхідності мешканців громад, учасників Збройних Сил України та територіальної оборони.
08 Квітня, 2022 р., 14:37
Мінсоцполітики продовжує покращувати функціонал платформи єДопомога. Платформи, що створена для додаткової підтримки українців, та доповнює роботу системи соціального захисту.
08 Квітня, 2022 р., 14:12
Попри війну важливо стежити за станом свого здоров’я та вчасно звертатися до лікаря. Якщо ви в безпеці, піклуйтеся про себе та не відкладайте лікування на потім. Медичні заклади продовжують надавати допомогу усім, хто цього потребує. МОЗ інформує, як зробити ультразвукову діагностику (УЗД) безоплатно в умовах воєнного стану.
08 Квітня, 2022 р., 14:11
За інформацією Генерального штабу Збройних Сил України, у 2022 році не проводитиметься весняний призов на строкову військову службу до Збройних Сил та інших військових формувань.
08 Квітня, 2022 р., 14:10
План відновлення України та наповнення Фонду відновлення обговорив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час онлайн-розмови з Президентом Європейського інвестиційного банку Вернером Хойєром.
08 Квітня, 2022 р., 10:25
Безкоштовна онлайн-школа з математики «Абітурієнт–2022» розпочала свою роботу на Черкащині. Вона покликана допомогти дітям з числа внутрішньо переміщених осіб підготуватися до ЗНО в форматі національного мультипредметного тесту, що пропонується Міністерством освіти і науки цього року.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь