Новини

18 Березня, 2022 р., 11:40
Марина Лазебна, Міністр соціальної політики України, повідомила, що Уряд створив Координаційний штаб з питань захисту прав дитини в умовах воєнного стану.
18 Березня, 2022 р., 11:33
Марина Лазебна, Міністр соціальної політики України повідомила, що люди похилого віку та люди з інвалідністю зможуть під час воєнного стану отримати послуги з догляду та влаштуватись до інтернатних закладів лише за заявою, а відповідні рішення органи влади прийматимуть протягом 1 робочого дня.
18 Березня, 2022 р., 11:32
З моменту запуску проєкту «Мамо, я бачу війну» вже зібрали понад 3500 малюнків про російську агресію в Україні. З тисяч дитячих малюнків планують зробити маніфест колаж, що буде виставлений на благодійному аукціоні на NFT маркетплейсі. Кошти від нього будуть перераховані у фонд для допомоги дітям, які постраждали від війни.
18 Березня, 2022 р., 11:25
Щодня о 9-й ранку українці згадуватимуть полеглих у вітчизняній війні. Про це у своєму зверненні повідомив Президент України Володимир Зеленський.
18 Березня, 2022 р., 11:24
Команда волонтерів-фахівців з комунікацій створила інформаційну платформу «ВзаємоДія». Тож, на цій платформі можна швидко дізнатись, де працює найближча аптека і як перевірити ресурс на достовірність, подивитись звіт щодо навантаженості черг на кордонах та отримати список контактів волонтерів для передачі гуманітарної допомоги.
18 Березня, 2022 р., 11:22
Народні депутати України зібрались сьогодні в Києві на пленарне засідання і прийняли в цілому 21 закон, а також позбавили мандата народного депутата Іллю Ківу.
18 Березня, 2022 р., 11:18
Застосунок вже встановили понад 3,5 млн українців. Він оперативно повідомляє про початок та кінець повітряної тривоги у вашій області.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь