Новини

20 Грудня, 2022 р., 08:52
Щоденно на гарячу лінію Офісу Уповноваженого зі зниклих безвісти надходять сотні дзвінків від людей, які втратили зв’язок зі своїми рідними.
19 Грудня, 2022 р., 15:21
Важливо дарувати свято дітям навіть у часи російської агресії проти України!
19 Грудня, 2022 р., 14:42
Всю ніч ворожі БПЛА намагалися прорватися на енергооб’єкти по всій країні. Завдяки професійній роботі Повітряних сил оборони ворог своєї мети в повному обсязі не досяг, але, на жаль, є кілька влучань в об’єкти інфраструктури. Підрозділи ДСНС зараз працюють над ліквідацією наслідків обстрілів. Там, де це зараз можливо, ремонтні бригади вже оцінюють обсяг пошкоджень та розпочинають ремонтно-аварійні роботи. Також в південному та східному регіонах ворог піддав артилерійському обстрілу деокуповані райони, є пошкодження. Наразі найскладніша ситуація склалась в центральному, східному та дніпровському регіонах. Введено графіки аварійних відключень в Сумській, Харківській, Полтавській, Дніпропетровській, Запорізькій, Кіровоградській, Житомирській, Чернігівській, Черкаській, Київській областях та м.Київ. Пріоритетно заживлені об’єкти критичної інфраструктури, відновлення енергопостачання побутовим споживачам може зайняти тривалий час. Попри всі пошкодження енергетики тримають ситуацію під контролем. В енергосистемі зберігається стабільна частота 50 Гц, працюємо синхронно з європейською континентальною мережею. У період відсутності електроенергії, просимо подбати про себе та рідних, а також допомогти тим, хто потребує цього поряд.
19 Грудня, 2022 р., 08:41
Загальні бойові втрати противника з 24.02 по 19.12 орієнтовно склали / The total combat losses of the enemy from 24.02 to 19.12 were approximately:
19 Грудня, 2022 р., 08:17
“Потрапляли під обстріли у полі, сховатися ніде, бігли до лісосмуги… так швидко, напевно, ніколи не бігали. Поруч з нами розривались снаряди. На наших очах після обстрілу падала опора, обривався провід. Земля тремтить, а ми поруч зовсім” - згадує наш колега Олег, начальник лінійної дільниці. У таких умовах наші хлопці відновлюють пошкоджені обстрілами росіян лінії електропередач.
18 Грудня, 2022 р., 11:30
Станом на 18 грудня триває процес відновлення роботи енергосистеми. Атомні станції вийшли на максимально можливу потужність в умовах пошкодження енергетичної інфраструктури. Виняток - окупована Запорізька АЕС продовжує знаходитись в режимі зупинки блоків. Обсяги споживання електроенергії збільшились у порівнянні з суботою, що вплинуло на показники дефіциту в системі. Причина – як пошкодження об’єктів енергетичної інфраструктури під час 9 ракетного удару, так і сезонне зниження температури. Всім обленерго доведені ліміти споживання. При їх перевищенні можуть бути застосовані аварійні відключення. Для отримання точної інформації по окремому регіону рекомендуємо стежити за повідомленнями операторів системи розподілу (обленерго). Перелік обленерго можна знайти за посиланням http://bit.ly/3tGVpah. Аварійно-відновлювальні роботи тривають по всій Україні в високовольтних та розподільчих мережах, і на електростанціях. Втім, погодні умови (посилення морозів, сильний вітер) ускладнюють ремонтні роботи.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь