Вітання/Звернення

15 Травня, 2021 р., 08:52
Шановні жителі Уманщини! Щорічно у третю неділю травня всією країною ми відзначаємо національний пам'ятний день, який відгукується непримиренним болем в серці, – День пам'яті жертв політичних репресій.
15 Травня, 2021 р., 08:41
Щиро вітаю наукове товариство Уманщини з професійним святом – Днем науки!
15 Травня, 2021 р., 08:39
Дорогі жителі Уманщини! Щорічно у третю суботу травня ми відзначаємо День Європи. Для нас, українців, це свято означає шанування наших спільних цінностей, спільної історії та найголовніше – спільного майбутнього з іншими країнами європейського континенту.
12 Травня, 2021 р., 11:05
Дорогі медсестри і медбрати Уманщини! З нагоди вашого професійного свята – Міжнародного дня медичної сестри – прийміть щирі вітання та безмежну вдячність за важливу і гідну працю!
07 Травня, 2021 р., 15:08
Дорогі ветерани та жителі Уманського району! 8 та 9 травня ми відзначаємо День пам’яті та примирення і День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Ця перемога дісталася нечувано дорогою ціною – ціною мільйонів життів наших співвітчизників, адже Україна опинилася в зоні найжорстокіших боїв, зазнавши найбільших втрат серед інших країн-учасниць.
30 Квітня, 2021 р., 18:23
Шановні жителі Уманщини! З почуттям глибокої радості і від щирого серця вітаю вас із найбільшим християнським святом – днем Воскресіння Христового!
30 Квітня, 2021 р., 08:18
Шановні прикордонники та ветерани прикордонної служби! Прийміть найщиріші вітання з вашим професійним святом!
26 Квітня, 2021 р., 08:47
Шановні жителі Уманщини! Сьогодні, 26 квітня, ми згадуємо одну з найстрашніших екологічних катастроф України і всього людства – аварію на Чорнобильській атомній електростанції.
09 Квітня, 2021 р., 16:04
Шановні жителі Уманщини! Щороку 11 квітня відзначається Міжнародний день визволення в’язнів нацистських концтаборів. В цей день весь світ віддає данину скорботної пам’яті жертвам нацизму, які загинули в концтаборах та гетто.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь